Tapahtumakalenteri

Ma 2.3.2015 Avoimet ovet Övre Nybackassa

Ma 13.4.2015 Avoimet ovet Övre Nybackassa

 

 

 

 


Menneet tapahtumat

Menneet tapahtumat 2014

Menneet tapahtumat 2013

Menneet tapahtumat 2012

Menneet tapahtumat 2011

Menneet tapahtumat 2010

Menneet tapahtumat 2009

Menneet tapahtumat 2008

Menneet tapahtumat 2007

Menneet tapahtumat 2006

 

 

Menneet tapahtumat 2010

Vantaan kaupunginmuseon historiaseminaari 12.-13.11.

Vantaan kaupunginmuseo järjesti historiaseminaarin 12.–13.11.2010 Korson Lumosalissa. Kahden päivän seminaarin aiheena oli: Uudisasukkaat Suomenlahden rannikolla – Viron ja Suomen rannikon asuttaminen keskiajalla.

Perjantai oli varattu asiantuntijaluennoille. Lauantaina seminaariväki lähti maastoon ekskursiolle ja tutustui Suuren rantatien varrella sijaitseviin keskiaikaisiin kylätontteihin. Seminaari oli ilmainen ja kaikille avoin.


Vantaan kotiseutuliiton seminaari 13.11

Vantaan Kotiseutuliitto järjesti kotiseutuseminaarin lauantaina 13.11. klo 14–16 Kotiseututalo Påkaksessa. Tilaisuudessa Vantaa-Seuran puheenjohtaja Jukka Hako esitelmöi aiheesta Pääkaupunkiseudun yhteistyön vaiheita.


My Name is Bond oli menestys 16.11.

My Name is Bond -konserttiin Martinuksessa osallistui 20 henkilöä Vantaa-Seurasta. Konsertin ytimenä oli musiikki isolle orkesterille ja solistille Bond -elokuvista.  Kapellimestarina toimi Nick Davies, Vantaan viihdeorkesteri ja Tanssii tähtien kanssa -orkesterista tuttu laulusolisti Johanna Försti takasivat korkeatasoisen illan.


La 9.10.2010 klo 19.00 Teatteri Vantaa: Ain’t misbehavin – En katso muihin

Teatteri Vantaan suurin show on Fats Wallerin musiikkiin perustuva ”Ain`t Misbehavin” , - ”En katso muihin” - maailmalla laajasti tunnettu musikaalirevyy.

”Jazzahtavaa klubitunnelmaa, hurmiota, rakkautta ja salamyhkäisyyttä New Yorkin Harlemissa.  Musiikkirevyyn ohjaaja, koreografi ja pukusuunnittelija on Mikko Rasila, joka on tunnettu teatteri- ja tanssialan ammattilainen, ollut mukana myös Tanssii tähtien kanssa- raadissa. Näyttelijät/laulajat ovat tummaääninen iskelmätähti Meiju Suvas, Rinna Paatso (mm. äsken TV:ssä pyörineessä draamassa Naisia kaupungilla, elokuvassa Kymmenen Riivinrautaa), Tatu Siivonen (mm. Tampereen Teatterin Suomen Hevonen kiitetty nuori miesnäyttelijä) ja Anne Nielsen Teatteri Vantaasta sekä itse ohjaaja Rasila. Lisäksi nelihenkinen orkesteri, Jiri Kurosen johdolla.”

http://www.teatterivantaa.fi/


Su 12.9.2010 Syysretki

Retkellä tutustuimme Vantaan maisemiin Euroopan rakennusperintöpäivien teemalla Rakennettu ympäristö. Retken oppaana toimii Vantaa-Seuran puheenjohtaja Jukka Hako.


Ti 31.8.2010 Vantaan Näyttämö: Emmauksen tiellä, ohjaus Timo Tirri

”Mitä jos menneisyys tulee silmille silloin, kun sitä vähiten odottaa? Mikä on toisten ihmisten käsitys meidän menneisyydestämme? Kannattaako juurilleen palata edes hetkeksi?”

Markku Pölösen elokuvaan perustuva iskelmämusiikilla ryyditetty näytelmä lähestyi näitä teemoja sankarinsa Raunon kautta.

”Rauno tulee hoitamaan erästä asiaa kotikonnuilleen. ’Jostain dramaturgisesta syystä’ hänen eteensä kasautuu asioita, joita hän mielellään välttelisi tai jättäisi kokonaan käsittelemättä. Mutta ei, eteen ne vain tulevat. Tämä kai siksi, että näytelmään tulisi edes joku logiikka. Kirjailija Pölönen piilottaa vakavan sanottavansa raastavan huumorin alle ja vieläpä epäsovinnaisessa muodossa. Mutta ei tee sitä pahaa tarkoittaen vaan silmät nauravina.”

http://www.vantaannayttamo.fi/produktiot/emmaus.html


25.8.2010 Kesän viimeinen kulttuurikävely ja myllyilta

Kesän viimeinenkin myllyilta saatiin viettää aurinkoisissa tunnelmissa. Illan teemana oli Koulutieltä kylätielle. Vantaan Naislaulajat esiintyivät yhdessä Inkeri Simola-Isakssonin kanssa. Tilaisuus keräsi yleisöä n. 140 henkeä.

Illan arvonta oli poikkeuksellisen runsas: pääpalkintoja arvottiin kaksi ja vuosikirjojakin yhteensä viisi. Iltaan liittyi muutakin seremoniallisuutta kun Vantaan naislaulajat nimittivät Inkeri Simola-Isakssonin kunniajäsenekseen ja Vantaa-Seura luovutti myllykannut Inkerille kiitokseksi pitkästä yhteistyöstä myllyilloissa ja Senja Hakolle tulevan 50-vuotispäivän kunniaksi ja kiitokseksi pitkäaikaisesta ja yhä jatkuvasta työstä yhdistyksen hyväksi.

Kulttuurikävelyllekin tuli runsaasti väkeä. Tällä kertaa oppaita ja ryhmiä oli kaksi: perinteinen suomenkielinen kierros Anita Kyrklundin vetämänä sekä kaikkien aikojen ensimmäinen viittomakielinen kierroksemme Ritva Engblomin opastamana. Yhteensä kierroksille tuli n. 30 aikuista sekä muutama lapsi.


18.8.2010 Kulttuurikävely Kirkonkylällä, Myllyillassa Rekolan sekakuoro

Kierroksella kuultiin Helsingin pitäjän kirkon historiasta sekä uusista tutkimuksista kirkon iästä, tutustuttiin hautausmaan muistomerkkeihin, kierrettiin Kyläraitilla ja tutustuttiin kirkonkylän rakennuskulttuuriin. Kierroksella oli mukana 13 henkeä.

Myllyillassa meitä viihdytti Rekolan Sekakuoro johtajanaan Jori Männistö, yhteislauluina laulettiin Reino Helismaata ja Junnu Vainiota. Arvat tekivät jälleen kauppaansa niin hyvin, että voittoja lisättiin parilla kirjalla. Tällä kertaa päävoittona ollut Paul Envaldsin voipytty lähti Tikkurilaan ja kaksi kirjoista samaan perheeseen iltalukemisiksi nuoremmalle polvelle.

Sää suosi aamupäivän sateista huolimatta ja väkeä kerääntyi paikalle noin 140 henkeä. Nyt jännitämmekin ensi viikolla vietettävää kesän viimeistä myllyiltaa: saammeko täyden suoran sateettomia myllyiltoja?


11.8.2010 Kulttuurikävely Kirkonkylällä, Myllyillassa Tikkurilan työväenyhdistyksen kisällit

Kierroksella kuultiin Helsingin pitäjän kirkon historiasta sekä uusista tutkimuksista kirkon iästä, tutustuttiin hautausmaan muistomerkkeihin, kierrettiin Kyläraitilla ja tutustuttiin kirkonkylän rakennuskulttuuriin. Kierroksella oli mukana 16 henkeä.

Tikkurilan Työväenyhdistyksen Kisällit laulattivat työväen- ja merimieslauluja. Arvat tekivät kauppansa niin hyvin, että voittoja lisättiin parilla kirjalla. Sää oli aurinkoinen, väkeä kerääntyi paikalle noin 160 henkeä.


4.8.2010 Myllyllä kansantanssi-ilta

Kansantanssi-illassa Helsingin pitäjän tanhuujat ja spelarit esittivät perinteistä kansantanssia sekä pelimannimusiikkia. Myllylle saapui 100 henkeä. Kulttuurikävely oli erittäin suosittu: 21 kuulijaa osallistui kierrokselle.


28.7.2010 Seikkailukierros vanhaan malliin lapsille sekä Kosti Kotiranta ja Bruunin jengi myllyllä

Vantaa-Seura järjesti yli 4-vuotiaille lapsille seikkailukierroksen vanhaan malliin Helsingin pitäjän kirkonkylässä."Kirkkoherran rouva Nathalia Crohns" tutustutti lapset kirkonkylän elämään 150 vuotta sitten. Kierrokselle tuli 6 lasta. Samaan aikaan aikuiset saivat kuulla kirkonkylän historiasta kulttuurikävelyllä. Kävelylle osallistui 19 henkeä.

Myllyillassa oli rempseä meininki kun Kosti Kotiranta ja Bruunin jengi laulattivat pikkuväkeä. Myllyllä oli ennätysyleisö, 210 henkeä.

 

 


21.7.2010 klo 17.15 Kulttuurikävely Kirkonkylällä

Kierroksella kuullaan Helsingin pitäjän kirkon historiasta sekä uusista tutkimuksista kirkon iästä, tutustutaan hautausmaan muistomerkkeihin, kierretään Kyläraitilla ja tutustutaan kirkonkylän rakennuskulttuuriin. Kierros lähtee kirkkoaukiolta, Helsingin pitäjän kirkon portilta klo 17.15. Hinta 5€, alle 7-v. veloituksetta.


21.7.2010 Myllyillassa Kalle Partanen

Yhteislauluja laulettiin tällä kertaa Kalle Partasen kanssa, säestäjänä toimi Olavi Palonen. Paikalle tuli 150 henkeä ja kulttuurikävelylle osallistui 15 kuulijaa.


14.7.2010 Myllyillassa Kansanlaulukirkko

Kansanlaulukirkon isäntänä toimi Tikkurilan seurakunta. Paikalle saapui 80 henkeä. Kulttuurikävelylle osallistui 11 kuulijaa.


12.7.-16.7.2010 Yleisökaivaukset Gubbackassa

Vantaan kaupunginmuseo jatkoi tänä kesänä Vantaan Länsisalmen, Gubbackan keskiaikaisen kylätontin arkeologisia tutkimuksia. Vantaa-Seura tarjosi yhteistyössä Vantaan kaupunginmuseon kanssa yleisölle mahdollisuuden päästä osallistumaan kaivauksille. Innokkaat yleisökaivajat jaksoivat puurtaa helteistä huolimatta ja löytöjäkin tehtiin.

Tutkimukset Gubbackassa jatkuivat aina elokuun puoleenväliin saakka. Uusista tutkimustuloksista saadaan kuulla mm. valtakunnallisten arkeologianpäivien yhteydessä Vantaan kaupunginmuseolla pidettävässä luennossa 5.9.2010 klo 14.

Lue lisää Museoviraston sivuilta >>


30.6.2010 Yhteislaulua ja vohveleita

Vantaan nuorten kotkien vohvelirauta kävi kuumana samaan aikaan kuin oopperalaulaja ja kanttoriurkuri Klaus Pennanen laulatti myllyillan runsaslukuista yleisöä. Kulttuurikävelykin houkutti mainiot 20 henkeä tutustumaan kirkonkylän ja kirkon historiaan.

Kuva Susanna Eklund 2010.
Klaus Pennanen laulattaa myllyillassa. Kuva Susanna Eklund 2010.

Lisätty 1.7.2010

23.6.2010 Lämmin tunnelma ruotsinkielisessä myllyillassa

Ruotsinkielinen yhteislauluilta järjestettiin nyt 31. kerran. Gunnar Weckström johti ja Håkan Wikman säesti yhteislaulua. Lämmin tunnelma ei johtunut vain helteisestä säästä, vaan oli ennen kaikkea yleisön ja esiintyjien ansiota.

Myllykannu päätyi tällä kertaa Kirkonkylälle. Yleisöä oli satakunta, kulttuurikävelyllä vajaat kymmenen.

Kuva Susanna Eklund 2010.
Gunnar Weckström, Håkan Wikman ja Vantaa-Seuran varapuheenjohtaja Kati Tyystjärvi myllyllä.

Lisätty 23.6.2010

16.6.2010 Riemun kiljahduksia myllyllä

Simo Parosen vetämässä yhteislauluillassa 16.6. Helsingin pitäjän kirkonkylällä kuultiin laulun lisäksi riemun kiljahduksia, kun arvonnan onnellinen päävoittaja kuuli oman numeronsa. Paul Envaldsin vaaleanpunainen keramiikka-astia meni tällä viikolla Vantaanlaaksoon.

Myllyiltaan osallistui 110 ja Kirkonkylän kulttuurikävelylle 13 henkeä. Myös Julle-koira oli tullut mukaan laulamaan!

Kuva Kellastupa, Senja Hako 2010.
Pääpalkinnon onnellinen voittaja on juuri saanut myllykannun. Kuva Kellastupa, Senja Hako 2010.

Kuva Kellastupa, Senja Hako 2010.
Simo Paronen laulattaa yhteislauluja. Kuva Kellastupa, Senja Hako 2010.

Kuva Susanna Eklund 2010.
Julle -koirakin pääsi mukaan! Kuva Susanna Eklund 2010.

Lisätty 22.6.2010


9.6.2010 Pulla vai arpa? - Tikkurilan mieskuoro ja Vantaan kansanpelimannit myllyillassa

Myllyiltaa vietettiin jälleen poutasäässä. Tikkurilan mikeskuoro ja Vantaan kansanpelimannit keräsivät valssin sävelin yleisöä paikalle n. 180 henkeä. Vantaan Nuorten Kotkien vohvelirauta kävi kuumana koko illan. Arpajaisten päävoitto meni tällä kertaa Tikkurilaan - onnekas rouva kertoi päätyneensä pullan sijasta arpalipukkeen ostoon!

Kulttuurikävelylle osallistui 15 henkeä.

Kuva Susanna Eklund 2010
Kuva Susanna Eklund 2010.

Kuva Susanna Eklund 2010
Tikkurilan mieskuoro. Kuva Susanna Eklund 2010.

Kuva Susanna Eklund 2010
Vantaan kansanpelimannit. Kuva Susanna Eklund 2010.


2.6.2010 Puhallinorkesteri Louhi töräytti kesän myllyillat käyntiin

Puhallinorkesteri Louhi avasi Myllykesän jo 33:n kerran. Kapellimestarina toimi ensimmäistä kertaa Okko Kivikataja. Sää suosi alkuillan uhkaavista pilvistä huolimatta ja loppuillasta saimmekin nauttia kauniista ilta-auringosta.

Arpajaisten päävoittona ollut vaaleanpunainen Paul Envaldsin voiastia meni Varistoon. Lisäksi arvottiin muutama Helsingin pitäjä vuosikirja. Kahvituksesta tänä kesänä huolehtii Vantaan Nuoret Kotkat. Myllyiltaan osallistui noin 110 henkeä.


2.6.2010 klo 17.15 Kulttuurikävely Kirkonkylällä

Kymmenes kesä Vantaa-Seuran opastamia kirkonkylän kulttuurikävelyitä lähti käyntiin. Kierrokselle osallistui n. 15 henkeä. Oppaana toimi Petri Karhumäki.


16.5.2010 Vantaan Kaupunkijuhlat: Kartanokierros Vantaalla

Tutustuimme bussiretkellä useisiin Vantaan kartanoihin yhdistyksen puheenjohtajan FM Jukka Hakon opastuksella. Kierroksen aikana kartanoissa ei käyty sisällä, mutta muutamassa kohteessa jaloiteltiin kartanoympäristössä.

Kuva Susanna Eklund 16.5.2010.
Kartanokierroksella ihailtiin mm. Linnan kartanoa. Kuva Susanna Eklund 16.5.2010.

Kuva Susanna Eklund 16.5.2010.
Myös Håkansbölen kartano sai ansaitsemaansa huomiota. Kuva Susanna Eklund 16.5.2010.


15.5.2010 Vantaan Kaupunkijuhlat: Kulttuurikävelyitä Helsingin Pitäjän kirkonkylällä ja kirkon hautausmaalla

Vantaa-Seura järjesti sekä suomen- että ruotsinkieliset opastetut kävelykierrokset Kirkonkylällä ja suomenkielisen kierroksen hautausmaalla. Oppaina toimivat Anita Kyrklund, Kati Tyystjärvi, Birgitta Boström sekä Jukka Hako. Kaikkien kierrosten päätteeksi tutustuttiin Kirkonkylän kotiseutumuseoon. Opastuksille osallistui 25 henkeä. Tikkurilan aluetoimikunta avusti toimintaa aluerahalla.

KuvaKellastupa Senja Hako 15.5.2010.
Kaupunkijuhlien aikaan kulttuurikävelyitä olivat opastamassa Birgitta Boström, Kati Tyystjärvi ja Anita Kyrklund. Jukka Hako opasti kierroksen hautausmaalla. Kuvassa lisäksi vs. toiminnanjotaja Susanna Eklund. Kuva Kellastupa Senja Hako 15.5.2010.


13.5.2010 Kevätretki Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon

Helatorstain kevätretkellä tutustuimme tuhopolton jäljiltä kunnostettuun Tyrvään Pyhän Olavin kirkkoon ja
sen uusiin maalauksiin. Lisätietoja http://www.sastamalanseurakunta.fi/pyhaolavi/

Liekorannassa nautitun herkullisen lounaan jälkeen retken teemana oli Mauri Kunnaksen Koiramäki. Kävimme ensin Herra Hakkaraisen talossa ja päätimme retken Yli-Kirran talonpoikaismuseoon, jota Kunnas käytti Koiramäen talossa-kirjan kuvituksen esikuvana.

Retki oli hyvin suosittu, eivätkä kaikki halukkaat valitettavasti mahtuneet mukaan, vaikka Lehtimäeltä oli varattu kaikkein suurin bussi. Alla pieni kuvakavalkadi retken annista.

Kuva Vesa Santavuori 2010.
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Kuva Vesa Santavuori 2010.

Kuva Susanna Eklund 13.5.2010.
Herra Hakkaraisen talon avaruushuoneessa pääsi matkustamaan avaruusbussilla asianmukaisesti pukeutuneena vaikkapa Plutoon. Kuva Susanna Eklund 13.5.2010.

Kuva Susanna Eklund 13.5.2010.
Ritarisalissa saimme harjoitella ritareille elintärkeitä taitoja. Kukakohan mahtoi kuorsata salin kattokruunun päällä?? Kuva Vesa Santavuori 13.5.2010.

Kuva Kellastupa Senja Hako 13.5.2010.
Yli-Kirran talonpoikaistalomuseon parkkipaikalla ehdimme kokoontua kaikki perinteiseen ryhmäkuvaan. Kuva Kellastupa Senja Hako 13.5.2010.

Kuva Vesa Santavuori 13.5.2010.
Yli-Kirran talonpoikaismuseossa tututuimme entisaikojen arkeen ja pyyntitapoihin. Alueella oli myös vaikuttava vanhojen traktorien kokoelma ja kunnioitusta herättävä muurahaispesä. Kuva Vesa Santavuori 13.5.2010.


12.5.2010 Vantaan Kaupunkijuhlat: Kotiseutuilta Kartanonkosken koululla

Kotiseutuillassa kuultiin FM Pia Vuorikosken luento Backaksen ja Rosendalin (Tammiston) kartanoista osana Vantaan kartanokulttuuria sekä nähtiin vuonna 1964 tehty kotiseutuelokuva yhdistyksen puheenjohtajan Jukka Hakon esittelemänä. Paikalla oli 23 henkeä, ja saimme muutaman uuden jäsenenkin. Aviapoliksen aluetoimikunta avusti kotiseutuillan järjestämistä aluerahalla.

Kuva Kellastupa Senja Hako 12.5.2010.
Toiminnanjohtaja lähdössä kotiseutuillasta. Kuva Kellastupa Senja Hako 12.5.2010.


10.4.2010 klo 11.00 Lasten teatteri: Jos oisin jo iso, Teatteri Vantaa

Kävimme 15 hengen porukalla katsomassa tämän mainion näytelmän, joka vetosi niin pieniin kolmi-vuotiaisiin kuin jo koulussakin oleviin - vanhemmista puhumattakaan.

Musiikillisen lastennäytelmän keskiössä isosisko jännitti ensimmäistä koulupäiväänsä ja astumista uuteen, tuntemattomaan maailmaan. Pikkuveli taas tylsistyi kotona, kaipasi siskonsa rämäpäistä seuraa kaikenlaiseen kujeiluun, sekä päätyi sabotoimaan siskon ensimmäisiä lemmenosoituksia. Kummankin vauva-aika oli ohi, mutta isojen ihmisten maailmakin tuntui kovin valtavalta.Onko isosiskon ja pikkuveljen aika päästää toisistaan irti? Vai voisiko vielä virittää yhteisen laulun ja yhden tyynysodan?

Rooleissa nähtiin Anne Nielsen ja Karo Lauronen, ohjaajana toimi Seppo Honkonen. Teksti ja musiikki olivat Kanerva Pasasen käsialaa.

Ikäsuositus: alkaen 3v.


28.3.2010 KLO 14.00 Heti vapaa, Teatteri Vantaa

Kävimme kymmenen hengen voimin katsomassa komedian Heti Vapaa Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

Esitys kertoi kiinteistönvälittäjästä ja hänen asiakkaastaan, joiden alun perin itsekkäät vaikuttimet johtivat kaupankäynnin kautta avioliittoon ja lopulta rakastumiseen.

Komedian on kirjoittanut Eeva-Kaarina Kolsi ja rooleissa nähtiin loistavat Sari Mällinen ja Erkki Saarela.


24.3.2010 Kaupunginjohtajan katsaus Vantaan ajankohtaisiin asioihin sekä yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Vantaan kaupungintalon valtuustosalissa

Vantaan joulukuusta 1956 asti käytössä ollut valtuustosali on näillä näkymin käytössä enää muutaman kuukauden. Kaupunginhallitus on päättänyt käynnistää kauan odottaneen kaupungintalon peruskorjauksen. Samassa yhteydessä kaupungintalon viereen pääkirjaston puolelle rakennetaan uusi valtuustosali.

Pääsimme tutustumaan kaupungintalon valtuustosaliin sen nykyisessä asussa ja saimme kuulla kaupunginjohtaja Juhani Paajaselta Vantaan ajankohtaisista asioista. Kaupunginjohtaja kertoi mm. Vantaan nykyisestä kehityksestä sekä meneillään olevista erilaisista selvityksistä: Vantaan vetämästä seutuhallintoselvityksestä sekä Vantaan ja Helsingin mahdollisen liittymisen etuja ja haittoja arvioivasta selvityksestä.

Yhdistyksemme luovutti kaupunginjohtajalle kiitokseksi keramiikkataiteilija Paul Envaldsin valmistaman myllykannun. Kaupunginjohtajan puheen jälkeen Vantaa-Seuran puheenjohtaja Jukka Hako kertoi kaupungintalon ja valtuustosalin historiasta, minkä jälkeen kaupunki tarjosi osallistujille kahvit. Tilaisuuteen osallistui 44 henkeä.

Vantaa-Seuran sääntömääräisessä kevätkokouksessa käsiteltiin vuoden 2009 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokouksen aluksi kotiseutuneuvos Lauri Leppänen muisteli kaupungintalon menneisyyttä. Kokoukseen osallistui 27 jäsentä.


14.03.2010  Musiikkia ja luento "Pyhän Laurin kappelin esittely" Kahvitupa Laurentiuksessa

Kahvihetkessä kuulimme Vantaan musiikkiopiston huilun soiton opiskelijoiden esityksiä ja pääsimme tutustumaan Pyhän Laurin uuden kappelin työmaahan Vantaan seurakuntien rakennuspalveluiden rakennuttajainsinööri Maija-Liisa Sahlbomin opastuksella. Paikalla oli noin 20 kahvittelijaa.


21.02.2010 Musiikkia ja luento "Arkeologisista kaivauksia kirkon kupeessa" Kahvitupa Laurentiuksessa

Kahvihetkessä FM Andreas Koivisto kertoi Pyhän Laurin kirkon kupeessa tehtyjen arkeologisten tutkimusten tuloksista. Paikalla oli kymmenisen kahvittelijaa.

24.01.2010 Musiikillinen kahvihetki ja luento "Nathalia Chrons - pappilanpuiston luoja ja suurperheen sivistynyt kasvattaja".

Kahvihetkessä nautimme kauniista Chopinin musiikista Christa Bonde Jensenin (Vantaan musiikkiopisto) soittamana sekä Vantaa-Seuran varapuheenjohtajan, Kati Tyystjärven, Nathalia Crohnsin elämää käsittelevästä luennosta. Paikalla oli kymmenisen kahvittelijaa.