Tapahtumakalenteri

e-mail riina.koivisto[at]vantaaseura.fi

Uutisarkisto 2009

Vantaa-Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 16.12.2009

Vantaa-Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin klo 19.00, vuosikirjan julkistustilaisuuden jälkeen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, päätettiin mm. vuoden 2010 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valittiin Jukka Hako yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2010 ja Antti Jokela, Matti Sippola, Marianne Träskman sekä Kati Tyystjärvi johtokunnan jäseniksi vuosiksi 2010–2011. Johtokunnassa jatkavat vuosiksi 2009-2010 valitut Pietari Jääskeläinen, Paula Lehmuskallio, Marika Stam ja Jarmo Tiukkanen.

Uutta yhdistyksen toiminnassa on siirtyminen ostetuista toiminnanjohtajan palveluista osa-aikaisesti palkattuun toiminnanjohtajaan. Toiminnanjohtajana aloittaa 1.1.2010 yhdistyksen nykyinen kulttuurituottaja Riina Koivisto (äitiyslomalla 2.10.2009 lukien). Toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa äitiysloman ajan Riinan sijainen, Susanna Eklund.

Lisätty 18.12.2009

Helsingin pitäjä 2010 on ilmestynyt!

Vantaa-Seuran uusin vuosikirja Helsingin pitäjä 2010 on juuri ilmestynyt! Uunituore opus on jo kaupoissa. Kirja julkaistiin virallisesti 16.12. Katriinan sairaalassa, missä uutta vuosikirjaa oli juhlistamassa kanssamme vs. vapaa-ajan ja asukaspalvelujen toimialajohtaja Heidi Nygren.

Vuosikirjan päätoimittaja Jukka Hako esitteli kirjan sisällön ja kertoi Katrinebergin alueen historiasta. Tilaisuudessa myös kiitettiin lämpimästi yhdistyksen pitkäaikaista, muihin tehtäviin siirtyvää toiminnanjohtajaa, Senja Hakoa. Paikalla oli kirjan tekijöitä, yhdistyksen jäseniä sekä muita kirjasta kiinnostuneita yhteensä noin 50-60 henkeä.

Helsingin pitäjä 2010 sisältö >>

Tilaa Helsingin pitäjä 2010 >>

Lisätty 18.12.2009

Vantaa-Seura mukana JOY 2010 kulttuuriympäristökampanjassa

Vantaa-Seura on mukana vuoden 2010 valtakunnallisessa kulttuuriympäristökampanjassa. Kampanjan tavoitteena on kulttuuriympäristön arvostuksen ja hoidon parantaminen nostamalla kulttuuriympäristön arvostus samalle tasolle luonnonympäristön arvostuksen kanssa, myös laissa.

Vuoden 2010 retkien, myllyiltojen ja kulttuurikävelyiden myötä Vantaa-Seura tekee oman osansa Vantaan kultturiympäristön vaalimisessa.

Lisätietoja kampanjan kotisivuilta:
www.joy2010.fi

Lisätty 1.12.2009

www.vantaaseura.fi uudistui

Yhdistyksen WWW-sivusto on uudistettu. Muutoksella haettiin selkeyttä ja parempaa toimivuutta sivuille. Myös kirjojen tilaus ja jäseneksi liittyminen sujuvat entistä helpommin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia, jotta voimme kehittää sivustoa edelleen.

Lisätty 1.12.2009

Henkilöstömuutoksia Vantaa-Seurassa

Kulttuurituottaja Riina Koivisto on jäänyt äitiyslomalle lokakuun alussa. Hänen sijaisenaan vs. kulttuurituottajana toimii Susanna Eklund.

Vantaa-Seuran nykyinen toiminnanjohtaja Senja Hako jää pois vuoden 2009 lopussa. Riina Koivisto on nimitetty Vantaa-Seuran toiminnanjohtajaksi 1.1.2010 lukien. Riina Koiviston äitiyslomansijaisena toimii  vs. toiminnanjohtajana Susanna Eklund.

Susannan tavoittaa puhelimitse parhaiten arkisin klo 10-14,
sähköpostia voi tietenkin lähettää milloin vain!

Lisätty 10.11.2009