Tapahtumakalenteri

ma 25.5. klo 16–20 Talkoot  Kirkonkylän myllyllä

ke 3.6. - 26.8. Kulttuurikävelyt ja myllyillat

ma 1.6.  Avoimet ovet Övre Nybackassa ja iltakävely  Mårtensbyn Lillaksen kaivauspaikalle

ma 6.7. Avoimet ovet Övre Nybackassa

ma 3.8.  Avoimet ovet Övre Nybackassaja iltakävely Vantaan koskelle

Helsingin pitäjä 2015

Ilmestyy joulukuussa 2014

Julkaisija:
Vantaa-Seura–
Vandasällskapet ry

Hinta 25 euroa
Jäsenille 20 euroa

Ennakkotilaukset:
tilauslomakkeella
e-mail karoliina.junno-huikari[at]vantaaseura.fi

Jäseneksi

Tule mukaan Vantaa-Seuran toimintaan!

Jäsenenä saat mm. alennusta retkistämme, Helsingin pitäjä -julkaisuista sekä Kotiseututalo Övre Nybackan ja Påkaksen vuokraushinnoista. Lisäksi kesän ensimmäinen ja viimeinen Kirkonkylän kulttuurikävely ovat jäsenille ilmaisia! Vuonna 2015 jäsenmaksu on 18 € ja se laskutetaan kerran vuodessa keväällä.

Huom! Kaikki tilaisuutemme ovat avoimia muillekin kuin jäsenille. Tervetuloa mukaan retkille, teatteriin, konserttiin, luennoille.

Liittymislomake

Huom! Täytäthän kaikki *kentät, kiitos!

Nimi*

Yritys

Katuosoite*

Postinumero ja
-toimipaikka*

Puhelinnumero*

Sähköposti*

HUOM! Jäsentiedotteet julkaisemme verkkosivuillamme ja lähetämme pääasiallisesti sähköpostitse. Kirjeitse lähetämme vain tärkeimmät tiedotteet niille, joiden sähköpostiosoitetta meillä ei ole.

Viestisi:

Mitä kautta olet kuullut Vantaa-Seurasta?*

Voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä sähköpostia meille (riina.koivisto[at]vantaaseura.fi).

Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä saako sinulle lähettää tiedotteita sähköpostiisi.