Tapahtumakalenteri

ma 25.5. klo 16–20 Talkoot  Kirkonkylän myllyllä

ke 3.6. - 26.8. Kulttuurikävelyt ja myllyillat

ma 1.6.  Avoimet ovet Övre Nybackassa ja iltakävely  Mårtensbyn Lillaksen kaivauspaikalle

ma 6.7. Avoimet ovet Övre Nybackassa

ma 3.8.  Avoimet ovet Övre Nybackassaja iltakävely Vantaan koskelle

KULTTUURIKÄVELYT KIRKONKYLÄSSÄ

Helsingin pitäjän kirkonkylän opastetulla kiertokävelyllä eli kulttuurikävelyllä tutustutaan alueen historiaan ja kulttuurimaisemaan. Satoja vuosia sitten Kirkonkylä oli koko Helsingin alueen keskus. Vaikka kylä sijaitsee metropolin sykkeessä, on siellä säilynyt omaleimaisuus ja vanhan ajan henki.

Opastettu kulttuurikävely lähtee kesäkeskiviikkoisin Kirkkoaukiolta, Pyhän Laurin kirkon portilta (os. Kirkkotie 45) klo 17.15. Lippujen myynti alkaa klo 17.00. Lippu kierrokselle maksaa 5 euroa. Kesän ensimmäinen ja viimeinen kävely ovat maksuttomia yhdistyksen jäsenille. Kierros päättyy aina Helsingin pitäjän kirkonkylän myllylle, jossa alkaa ohjelmallinen Myllyilta klo 18.30.

Seuraavan kerran kulttuurikävelylle pääsee keskiviikkona 3.6.2015.

Kesän 2015 ohjelma

Opastuksia Helsingin pitäjän kirkonkylällä voi myös tilata ryhmille ympäri vuoden.
Lisätietoja tilausopastuksista >>