Tapahtumakalenteri

ma 25.5. klo 16–20 Talkoot  Kirkonkylän myllyllä

ke 3.6. - 26.8. Kulttuurikävelyt ja myllyillat

ma 1.6.  Avoimet ovet Övre Nybackassa ja iltakävely  Mårtensbyn Lillaksen kaivauspaikalle

ma 6.7. Avoimet ovet Övre Nybackassa

ma 3.8.  Avoimet ovet Övre Nybackassaja iltakävely Vantaan koskelle

Uutisotsikot

Kutsu kevätkokoukseen
Henkilöstömuutoksia
Hyvää Uutta Vuotta!

Uutisarkisto

UUTISET

Kutsu kevätkokoukseen

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään vasta-avatulla Dixin asemalla, Vantaa-infon tiloissa tiistaina 31.3.2015 kello 20.00. Kokouksessa käsitellään mm. tilinpäätös sekä toimintakertomus vuodelta 2014. Illan ohjelma alkaa kello 19.00. Silloin saamme kuulla uuden Vantaa-infon toimintaperiaatteista ja sen tarjoamista palveluista.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 28.3. mennessä Karoliinalle.

Vantaa-infon osoite on Dixi,
Ratatie 11, 2. krs., 01300 Vantaa. Tervetuloa!

Henkilöstömuutoksia

Riinan äitiysloman ja Susannan työpaikanvaihdoksen myötä Vantaa-Seuran henkilökunta on kokenut muutoksia. Vs. toiminnanjohtajana on aloittanut FM Karoliina Junno- Huikari. Karoliina työskentelee vielä kevään ajan samanaikaisesti tutkijana Vantaan kaupunginmuseon Kirkonkylä-projektissa. Hän myös asuu perheineen Helsingin pitäjän kirkonkylässä, joten kesäisten myllyiltojen ja kulttuurikävelyjen miljöö on jo hyvin tuttu ja mieluinen ympäristö uudelle toiminnanjohtajalle. Karoliinan tavoittaa Riinan vanhasta numerosta 050 443 4040 sekä sähköpostitse osoitteesta karoliina.junno-huikari(at)vantaaseura.fi.

Karoliinan työparina ja kulttuurituottajana on aloittanut Marianne Kivimäki. Mariannen päätehtävänä on huolehtia Övre Nybackan varauksista ja toiminnasta. Marianne avustaa Karoliinaa myös yhdistyksen työtehtävissä. Mariannen tavoittaa Susannan vanhasta numerosta 050 443 4000 tai sähköpostitse marianne.kivimaki(at)vantaaseura.fi.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Syyskokouksen valintoja

Syyskokous järjestettiin joulukuussa Kotiseututalo Påkaksessa. Syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2015. Kokouksessa tehtiin myös valintoja. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa FM, arkeologi Andreas Koivisto. Johtokuntaan valittiin kaudelle 2015-2016 Pietari Jääskeläinen, Paula Lehmuskallio, Marika Stam ja uutena jäsenenä Niko Saari. Johtokunnassa jatkavat  Jukka Hako, Veli-Paavo Pentikäinen, Marianne Träskman ja Kati Tyystjärvi.

Syyskokouksen päätöksen mukaisesti vuonna 2015 Vantaa-Seuran jäsenmaksu on edelleen 18 euroa. Jäsenmaksutiedot lähetetään myöhemmin kevätkaudella.

Henkilöstömuutoksia tulossa

Yhdistyksemme monivuotinen työntekijä Susanna Eklund on saanut työpaikan Kansalliskirjastosta ja siirtyy uuteen työpaikkaan jo tammikuun puolivälissä. Yhdistys kiittää Susannaa kuluneista vuosista ja toivottaa menestystä uuteen työtehtävään!

Yhdistyksessä on odotettavissa myös toinen henkilöstömuutos. Toiminnanjohtaja Riina Koivisto jää äitiyslomalle 12.2.2015 alkaen. Äitiysloman alkuun saakka Riina vastaa myös Susannan työtehtävistä. Riinan sijaiseksi saamme FM Karoliina Junno-Huikarin. Karoliina aloittaa Vantaa-Seurassa 1.2.2015.

Toiminta jatkuu Övre Nybackassa

Vuonna 2015 yhdistyksen toiminnassa tärkeä osa tulee jälleen olemaan kotiseututalo Övre Nybackalla. Toivomme vantaalaisten käyttävän taloa ahkerasti. Järjestämme avoimet ovet helmikuussa tiistaina 3.2. klo 18 - 19. Maaliskuusta lähtien avoimet ovet järjestetään joka kuun ensimmäisen maanataina klo 18 - 19. Poikkeuksena huhtikuu, jolloin pääsiäisen vuoksi avoimet ovet pidetään maanantaina 13.4. klo 18 - 19.

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja oppimaan uutta kotiseudustamme!

Lisätty 13.1.2015